Kom erbij

Hoe kan je lid worden van FERM?

Wie interesse heeft in onze activiteiten en wil proeven van het verenigingsleven, is zeker welkom bij FERM. Neem gerust contact op om lid te worden.

Een werkjaar bij FERM loopt samen met het kalenderjaar. Je betaalt voor een lidmaatschap van januari tot december.  Dat kost € 30 voor één jaar. Als je nog niet eerder lid was bij een FERM-afdeling, kan je onthaallid worden en betaal je voor het eerste jaar € 15. Vanaf het volgende jaar betaal je € 30.

FERM-leden krijgen maandelijks het ledenblad ’Vrouwen met vaart’. Als lid ben je verzekerd als je deelneemt aan een activiteit bij elke FERM-afdeling. De inwonende gezinsleden zijn eveneens verzekerd. Leden en niet-leden kunnen aan onze activiteiten deelnemen. Een FERM-lid betaalt minder dan iemand die geen lid is en geniet bovendien van de ledenverzekering.

Om je als lid aan te sluiten hebben we volgende gegevens nodig: je naam, geboortedatum, adres, tel. nr. of GSM-nummer, je e-mailadres. Zo kunnen we je informeren over onze activiteiten. We gebruiken je gegevens enkel voor de doeleinden van onze vereniging. FERM heeft eveneens een privacyverklaring opgesteld waarvan we onze leden op de hoogte brengen.

Wil je ook graag lid worden? Of heb je een andere vraag?
Vul gewoon onderstaand formulier in en wij nemen  spoedig contact op met jou!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Adres

Uw bericht

(*) Verplicht in te vullen